WEBINAR

Success cases: bör du arbeta med personalisering & omnichannel 

Information

Time: 09.00 – 09.30
Date: 25. oktober 2023
Language: Swedish

Lär dig från några av de största aktörerna I norden såsom; Plantorama, Sport 24, Bauhaus och Zizzi, hur de arbetar med personalisering.

Omnichannel är ett aktuellt ämne för många e-handlare – och det är inte utan anledning. Det sker ständigt ny utveckling och det måste ageras snabbt för att inte bli lämnad på perrongen.

Vad krävs för att vara i framkant när det gäller datadriven marknadsföring och omnichannel-prestanda år 2023?

“Nya analyser från McKinsey visar att omnichannel-kunder handlar 1,7 gånger mer än enkanalskunder, och deras ordervärde är vanligtvis också större.”

Agenda:

  • Vi tittar på hur stora varumärken såsom; Plantorama, Sport 24, Bauhaus och Zizzi ständigt utvecklar sitt arbete med kundresan och personalisering samt hur omnichannel-strategin har blivit en naturlig del av deras DNA.

  • Du kommer att få praktiska exempel på vad som krävs för att skapa och bygga en personaliseringsstruktur som rör sig i alla dina kanaler och säkerställer höga konverteringsfrekvenser.

  • Sätt av 30 minuter och följ med när vi går på djupet med spännande fall, unika lösningar och arbetssätt.

Speaker

Daniel Angvik

Country Manager, Sweden, Raptor Services

Började som Country Manager för Raptor Services I Sverige i Juli 2022. Daniel har en stor passion för Tech och specifikt för Martech, en industri han jobbat för och byggt bolag inom sedan 2015.

Related Content

You might also like

Let us show you what you can achieve with premium personalization

Partner_marketing_people_cta

A Raptor expert can share more about the product and answer any questions you have.