Select Page

Dansk Erhvervs E-handelskonference 2021

Psykologien bag personalisering: Hvorfor triggers virker

Information

Date: 2021
Duration: 30 min
Language: English

Se eller gense videoen fra Dansk Erhvervs E-handelskonference: Hvordan påvirker en anden kundes valg af sandaler dit køb? Alle skridt du tager for at gøre din kundes visit vedrørende og vedvarende starter med at forstå, hvordan vi som mennesker oplever og træffer beslutninger.  

Som kunde (og menneske) træder vi nogle gange ved siden af terrænet. Vi gør det systematisk i bestemte situationer i mødet med bestemt indhold – både på nettet og i den fysiske verden. Og den adfærd kan forudsiges. Adfærdspsykologien har længe dokumenteret, hvordan små effektive ændringer kan skabe mere “hjernevenlighed”, som påvirker dine kunder til at købe. 

I Raptor Services er adfærdspsykologi en bærende klods for hele fundamentet. Derfor inviterede vi til Dansk Erhvervs e-handelskonference Jakob Rachmanski, specialist i adfærdspsykologi, med på scenen til et kig bag den knap så rationelle forbruger:

Hvorfor virker psykologiske triggere på os? Og hvordan kan du personalisere og præsentere dine produkter, så du opnår højere konverteringsrater i din online-forretning?

Se eller gense Jakobs præsentation ved at udfylde formularen øverst til venstre. 

 

Jakob Rachmanski

Specialist i adfærdspsykologi

Ubevidst.dk

Jakob er Cand.mag. i filosofi og har +10 års erfaring med at udnytte adfærdsindsigter kommercielt, både som underviser hos Dansk Markedsføring og på Teknologisk Institut. Her underviser han i, hvordan man udnytter adfærdsindsigter til at påvirke kunder og andre målgruppers adfærd.

Har du spørgsmål?

Så tøv ikke med at kontakte mig.

Mette Fangel Sørensen

Mette Fangel Sørensen

Director, Marketing & CRM

Phone: +45 26 70 35 20
Mail: mfs@raptor.dk

Related Content

You might also like

Let us show you what you can achieve with premium personalization

Partner_marketing_people_cta

A Raptor expert can share more about the product and answer any questions you have.