Data
Connect

Sæt scenen for fremtidens personaliserede kunderejse

Glæd dig til en halv dag med fuldt fokus på innovativ dataaktivering og personlige kunderejser – særligt sammensat til stærke marketingprofiler som dig. Helt gratis – og med garanti for ny viden, fede use cases og god forplejning!

3

Hvad kommer til at drive fremtidens omsætning og vækst for Danmarks retailere – ikke kun i 2024, men endnu længere ude i fremtiden?

Data er ikke løsningen alene

Men data i kombination med innovative idéer, eksekveringskraft og nysgerrighed er vejen frem for fremtidens frontløbere inden for retail og e-handel.

Netop det her er temaet for Data Connect – et gratis halvdagsevent, hvor du får unikt indblik i, hvordan Danmarks mest talentfulde detailhandlere og markedsførere arbejder innovativt med dataaktivering og personalisering.

Vi udforsker tidens største temaer og trends som AI-modellering, Customer Data Platform og Omnichannel Personalisering.

Du får konkrete værktøjer til at mestre datadrevet markedsføring og knække koden til personaliserede kunderejser med maksimalt afkast (ROAS). Alt sammen klar til at kaste sig ud i, når du kommer tilbage til skrivebordet.

4 timer

7 speakers

Relevant networking

FULDT BOOKET – KUN TILMELDING TIL VENTELISTE MULIGT

5.  september

Aarhus Teater
Aarhus

Teatergaden 1, 8000 Aarhus

FULDT BOOKET – KUN TILMELDING TIL VENTELISTE MULIGT

7.  september

Nationalmuseet
København

Ny Vestergade 10, 1471 København K

5.  september

Aarhus Teater
Aarhus

Teatergaden 1, 8000 Aarhus

7.  september

Nationalmuseet
København

Ny Vestergade 10, 1471 København K

Det kan du glæde dig til

08.30 – 09.00

Fremmøde og morgenmad

09.00 – 09.15

Velkommen og intro til dagen

Kenneth Boll, Raptor Services

09.15 – 09.45

Dansk Erhverv
E-handelsanalysen: Som marketer skal du mestre e-mail og personalisering

Carsten Rose, Dansk Erhverv

09.45 – 10.15

Bog & Idé
Et læseunivers på tværs af kanaler: Få et kig ind i alle udfordringerne og mulighederne på vejen mod at blive Danmarks bedste omnichannel retailer

Nicolai L. Jørgensen, Bog & Idé

10.15 – 10.45

nemlig.com
Når personalisering går helt i kartoffel – men med fuldt overlæg og ved hjælp af AI-værktøjer

Adrian Kaule, nemlig.com

Morten Christensen, nemlig.com

10.45 – 11.00

Få tanket op på kaffe

11.00 – 11.30

Løbeshop
Den personlige spurt igennem de europæiske markeder – en vild vækstrejse

Ivan Jæger Christiansen, Løbeshop

11.30 – 12.00

Raptor Services
Hvorfor personalisering og dataaktivering er alfa omega for fremtidens e-handel

Jonas Skytte Madsen, Raptor Services

12.00 – 12.30

Let’s talk about consumer trends

Anna Katrine Matthiesen

12.30 – 13.00

Frokost og netværk

Mød alle speakere her

Nicolai L. Jørgensen
Head of E-commerce

Bog&Idé er i dén grad lykkes med at omdanne den traditionelle boghandel til et omnichannel læseunivers med abonnement og streamingtjeneste. Nu løfter de sløret for, hvilke udfordringer og muligheder der har været de allervigtigste på rejsen – og hvad der ligger som de næste, store skridt.

Adrian Kaule
Head of Sales, Marketing, Product & UX

Nemlig er Danmarks suverænt førende online supermarked, som for alvor forstår at udvikle, nytænke og innovere på fremtidens indkøbsvaner. Det ligger næsten i nemlig.coms DNA. Adrian Kaule og Morten Christensen vil i deres indlæg dele ud af, hvordan de konstant arbejder med nye teknologier, AI og algoritmer for at optimere købsrejsen på nemlig.com.

Morten Christensen
Customer Journey & Site Manager

Nemlig er Danmarks suverænt førende online supermarked, som for alvor forstår at udvikle, nytænke og innovere på fremtidens indkøbsvaner. Det ligger næsten i nemlig.coms DNA. Adrian Kaule og Morten Christensen vil i deres indlæg dele ud af, hvordan de konstant arbejder med nye teknologier, AI og algoritmer for at optimere købsrejsen på nemlig.com.

Ivan Jæger Christiansen
CEO

Fra 13 markeder til 35 på ultrakort tid. Det er Løbeshop lykkedes med – helt uden at gå på kompromis med kundeoplevelsen. CEO Ivan Jæger Christiansen fortæller om, hvordan automatisering og internationalisering i dag går hånd i hånd for at levere det personlige touch i kunderejsen. Han løfter også sløret for, hvordan man tager de rigtige valg fra starten for at fremtidssikre sin e-eksport rejse.

Carsten Rose
Fagchef

Fra e-mails til chatbots og AI: Hvilke teknologier kommer netbutikkerne til at prioritere i 2023? Hvilke kommer til at falde i popularitet? Og hvad har størrelse at gøre med det hele? Det fortæller Carsten Rose om, når han går i dybden med Dansk Erhvervs seneste undersøgelse om, hvordan deres medlemmer prioriterer teknologi i 2023 – og hvad det siger om branchen nu og i fremtiden.

Jonas Skytte Madsen
Director, Commercial Engagement

Hvad er de vigtigste learnings fra landets største brands, når det gælder strategisk arbejde med dataaktivering og kundeindsigt? Hvad kendetegner datadrevet marketing og e-commerce fra øverste skuffe? Og hvordan vurderer man sin egen digitale modenhed? Det afslører Jonas Skytte Madsen, som graver dybt i sin årelange erfaring med Danmarks mest ambitiøse og datadrevne retailers.

Anna Katrine Matthiesen
Ekspert i ecommerce og consumer insights

I jagten på de innovative og stærke kundeoplevelser er det nogle gange nødvendigt at tage nye briller på og søge mod den store verden for inspiration – og det er netop, hvad Anna Katrine Matthiesen vil gøre med sit oplæg. På baggrund af sit dybdegående kendskab til e-commerce og forbrugertendenser, stiller hun skarpt på nogle af de største tendenser, der bevæger sig på området lige nu. Og med nøgleord som data, AI og personaliserede kundeoplevelser, kan du glæde dig til at blive klogere på, hvordan disse kan rykke din forretning.

Eventet er fuldt booket!

– Tilmeld dig ventelisten