Select Page

Video Content Creator

Information

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Type: Fuldtid

Afdeling: Marketing

HQ:
Åboulevarden 37, 4.sal, 8000 Århus C.

Video content creator<br />
Kunne du tænke dig at få ansvaret for at føre vores videostrategi ud i livet? Og vil du sammen med resten af marketingteamet forme fortællingen om vores løsninger og samtidig øge vores kendskabsgrad og salg? 

Så skal du helt sikkert læse videre!

Vi leder nemlig med lys og lygte efter en Video Content Creator, der kan formidle fortællingen om Raptor Services gennem videoproduktion. 

Teamet

Du bliver del af et marketingteam på i alt 9 personer, der tilsammen er ansvarlig for at skabe leads og udbrede kendskabet til Raptors løsninger, og samtidig forsætte den positionering af vores brand, der kendetegner os i dag. Vi vægter derfor højt at vores content og særlig videorelaterede content er af høj kvalitet.

Alt dette sker gennem diverse aktiviteter både i Danmark, men også internationalt, hvor vi pt har kontorer i Stockholm, Paris, Amsterdam og Bukarest. 

Du vil i tæt sammen med teamet udarbejde content til kampagner og diverse marketing-aktiviteter, men du vil også få kontaktflader til dine øvrige kollegaer i virksomheden. 

Jobbet

Din lokation vil være på vores hovedkontor i Aarhus centrum, hvor du også har dit eget videorum med alt udstyr stillet til rådighed. Derudover kan du forvente nogle rejsedage, når der skal skydes videoer på vores øvrige lokationer. 
 
Da du vil blive den bærende del af alle vores videoprojekter, forventer vi, at du selv kan gribe kameraet, mikrofonen og alt andet nødvendigt udstyr for at komme i mål med den pågældende opgave. Derfor kan det være en fordel med +2 års erfaring, men det er ikke et krav. 

Dine primære arbejdsopgaver

Videooptagelse
Din dagligdag vil (pudsigt nok) være præget af flere videooptagelser. Det er bl.a. case-videoer, how-to videoer, produktvideoer, brandvideoer, medarbejderportrætter, kampagnevideoer, etc. Og forhåbentlig har du også selv nogle ideer i ærmet.  

Videoproduktion og redigering
Fra de små hurtige videoer og teasere af vores webinarer og events, til de større og mere forkromede projekter. Noget vil kræve et bredt storyboard og samarbejde på tværs af afdelinger, mens andet vil være hurtigere at eksekvere. Kort sagt – du vil sidde med lidt af hvert.

Udvikling og eksekvering
Du vil også få til opgave at udvikle og eksekvere videokoncepter, der både er varierende og interagerende. Samtidig er du ansvarlig for at udføre og måle på den videostrategi, som udspringer af de fælles mål og KPI’er som alle i marketing arbejder henimod. 

Dine kvalifikationer

 • Skaber involverende og engagerende videoindhold
 • Har erfaring med Motion Graphics
 • Godt vant i Adobe-suiten, særligt Premiere Pro, After Effects, Animate el.
 • Har indgående kendskab til kameraindstillinger, udstyr, lyssætning, mikrofon og alt omkringliggende for at få den perfekte video i vinkel
 • Arbejder selvstændigt, struktureret og trives i sociale rammer
 • Nysgerrig på digital marketing og ser videocontent som en integreret del af den samlede marketing indsats
 • Kan drive dine projekter fra A til Z fra udvikling til udførsel
 • Ikke bange for at række ud til dem du skal bruge både internt og eksternt
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk
 • Fyldt med god energi og kreativitet og kan spotte den gode historie på lang afstand.

Vi tilbyder

 • En fuldtidsstilling i vores nye og flotte hovedkontor på Åboulevarden i Aarhus
 • Mulighed for at beskæftige dig med cutting-edge teknologi
 • Konkurrencedygtig lønpakke, der forhandles individuelt
 • Mulighed for at præge dine egne arbejdsopgaver

Derudover bliver du en del af et udadvendt miljø, hvor du er omringet af mere end 60 søde og passionerede kollegaer. Her er en uformel tone med højt til loftet og en flad struktur.

Vi synes selv, at vi har en fed arbejdsplads med masser af sociale aktiviteter både på og uden for arbejdspladsen med bl.a. bordfodbold og padel tennis. Vi elsker at feste sammen og har flere personalefester og fredagsbarer i løbet af året.

Samtidig har vi vores egen kok som hver dag laver lækker morgenmad og frokost til os. Og vi får kage oftere end det kan anbefales.

Frihed under ansvar

Fleksible mødetider og mulighed for hjemmearbejde

Udstyr

Egen computer og mobil og alt nødvendigt videoudstyr og videostudie

Formidabel mad

Både morgenmad og frokostordning, serveret af vores egen kok

Hvem er Raptor Services?

Raptor Services er en markedsledende udbyder inden for Personalisering og Customer Data Platform (CDP). Vores løsninger gør det muligt for brands at genkende brugernes adfærd på tværs af kanaler, tilbyde personlige anbefalinger og aktivere data i alle deres kanaler. Vi sælges internationalt som en Software-as-a-Service (SaaS) i mere end 45 lande, og bygger vores forretning på høj kvalitet og stærke kompetencer.

Er du den helt rigtige kandidat?

Vil du være med til at dykke ned i personalisering og få vores kunder til at se værdien af at bruge AI og datadrevne værktøjer i deres forretning? Så glæder vi os til at møde dig! 

Mette Fangel Sørensen

Marketing Director
Phone: +45 26 70 35 20
E-mail: mfs@raptor.dk

Ansøg allerede i dag

Send os din ansøgning og eksempler på dine visuelle bedrifter. Har du spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at kontakte vores Marketing Direktør, Mette Fangel Sørensen.