Raptor Talks

Raptor Talks består af relevante og aktuelle videospeaks – for dig som arbejder indenfor marketing og ecommerce. Fra gang til gang dykker vi, sammen med en spændende ekstern gæst, ned i et emne der relaterer sig til alt fra personalisering til tendenser der rør sig i markedet.

Raptor Talks 1

Raptor Talks 1 – emneoversigt:

  • 1.1: 5 elementer i den gode brugeroplevelse (08.36)
  • 1.2: Vores erfaringer med den gode brugeroplevelse
  • 1.3: CDP – Fundamentet for den gode brugeroplevelse
Toke Lund

Toke Lund

Partner & CEO, Enterspeed

Phone: +45 2155 1825
E-mail: tlk@enterspeed.com

Toke har en baggrund fra LEGO og Salling Group, hvor han har arbejdet med strategi og digitalisering. Hertil har han arbejdet for Novicell omkring store internationale ecommerce sites og senest skabt virksomheden Enterspeed, der arbejder med både den tekniske og forretningsmæssige performance på ecommerce shops.

Jeppe Godske Olsen

Global Partner Director, Raptor

Phone: +45 5120 8821
E-mail: jgo@raptor.dk

 Jeppe har erfaring fra både kunde- og leverandørsiden hvor hans gennemgående fokus er at omsætte kundeindsigter til forretningsmæssig værdi. Jeppe leder Raptors Partner Management afdeling hvor formålet er at sikre et højt vidensniveau hos implementeringspartnere, samt opbygge infrastruktur i form af integrationssamarbejder med andre leverandører i økosystemet.

Raptor Talks 1.1

Raptor Talks 1 er co-hosted i samarbejde med commerce og performance-virksomheden Enterspeed. Denne Raptor Talks er første del af en tredelt videoserie med det overordnede tema: Den gode brugeroplevelse. Jeppe Godske Olsen og Toke Lund kommer i første videospeak ind på 5 vigtige elementer i den gode brugeroplevelse – med henblik på hvilke vigtige komponenter der i samspil kan sikre en bedre customer lifetime value samt vækste din onlineforretning.

Raptor Talks 1.2

Denne Raptor Talks er anden del af en tredelt videoserie med det overordnede tema: Den gode brugeroplevelse. Jeppe Godske Olsen og Toke Lund kommer i dette andet videospeak ind på deres egne erfaringer med skabelsen af den gode brugeroplevelse – med henblik på hvordan du aktivt bør bruge din tilgængelige viden om kunden ud i de forskellige marketingkanaler, for netop at sikre en bedre customer lifetime value.

Raptor Talks 1.3

Denne Raptor Talks er sidste del af en tredelt videoserie med det overordnede tema: Den gode brugeroplevelse. Jeppe Godske Olsen og Toke Lund kommer i dette tredje videospeak ind på fundamentet for den gode brugeroplevelse – med fokus på 3 digitaliserings-sandheder og værdien af en Customer Data Platform som værktøj.